BOEKJE DESSEL SWINGT

Lees meer... 

Cleymans en Van Geel

Lees meer... 

26 augustus 2017

Lees meer... 

Ode aan Bobbejaan op Dessel Swingt 2017

Lees meer... 

Gratis toegang

Lees meer... 

Nieuws

Ode aan Bobbejaan op Dessel Swingt 2017

Dessel Swingt 2016 ligt reeds een tijdje achter ons! We hebben een geweldige editie gehad en proberen dit ook naar 2017 te realiseren.

Achter de schermen zitten we niet stil en daarom wordt het tijd om een eerste naam op jullie los te laten!

Op het hoofdpodium zal "Ode aan Bobbejaan" ongetwijfeld de markt in beweging zetten.

Deze formatie zal bestaan uit Guido Belcanto, Barbara Dex en Jan De Smet. Een legendarisch trio dat zijn strepen in de muziekwereld al meer dan verdiend heeft.

Guido Belcanto en Jan De Smet zijn voor een deel opgegroeid met Bobbejaans muzikale nalatenschap en hebben in hun individuele lange muzikale loopbaan meermaals bewezen dat ze de link met de traditie op een actuele manier kunnen verwerken en versterken. Bobbejaan en zijn vrouw Jose hebben jarenlang het podium gedeeld wat soms resulteerde in gevoelige duetten en hilarische sketches. Barbara Dex maakt deze nooit geziene vocale combinatie dan ook helemaal compleet en zorgt ongetwijfeld mee voor de legendarische country-snik die sommige van Bobbejaans liederen zo onweerstaanbaar maken. Ondersteund door een wonderbaarlijk orkest trekken ze de Bobbejaan Schoepen nalatenschap met recht en reden de eenentwintigste eeuw in.

 


Foto's